Επικοινωνήστε μαζί μας

 
Μεταφορές & Μετακομίσεις Ιερωνυμάκης Χαράλαμπος
 
Κρήτη: Τσάκωνα 15
741 00 Ρέθυμνο
 
Χανιά: Μάρκου Μπότσαρη 72 , 731 36 Χανιά
 
Τηλέφωνο Ρέθυμνο: +302831028311
 
Αθήνα: +302102388961
 
Κινητό τηλέφωνο: +306972292990
 
| +306980720555 (what's up)
 
 
 
 
 

Μεταφορές - Μετακομίσεις Ιερωνυμάκης στα Χανιά

 
Για ποιότητα, συνέπεια και αξιοπιστία σε μεταφορές, μετακομίσεις η ιδανική λύση για εσάς είναι η μεταφορική εταιρεία Ιερωνυμάκης, με υποκατάστημα στα Χανιά.

Χάρη στην εμπειρία, την βαθιά εξειδίκευσή μας στο αντικείμενο και πάνω από όλα την άμεση ανταπόκριση σε κάθε αίτημά σας, είμαστε σε θέση να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας προκύψει σε μεταφορές, μετακομίσεις, χωρίς μεταφόρτωση πραγμάτων,.

Η εταιρεία Ιερωνυμάκης Μεταφορική στα Χανιά έχοντας στην κατοχή της σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, είναι σε θέση να διεκπεραιώσει μεταφορές και μετακομίσεις, ακόμη και στις πιο δύσβατες περιοχές.

Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε οικοσκευές, μεμονωμένα αντικείμενα κ.λπ. οπουδήποτε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό εσείς επιθυμείτε, πάντα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Επίσης, η μεταφορική εταιρεία Ιερωνυμάκης αναλαμβάνει την παραλαβή και την κατ' οίκον διανομή κατεψυγμένων προϊόντων - φαγητών για τους φοιτητές.

Το πολύπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο στάδιο κάθε σχετική εργασία, απαλλάσσοντάς σας από οποιοδήποτε περιττό άγχος. Βασικός μας σύμμαχος, δεν είναι άλλος από τον σύγχρονο και πλήρη στόλο μας από οχήματα, που συμβάλλει τα μέγιστα στο να φέρουμε σε πέρας άμεσα και αποτελεσματικά τη μεταφορά ή τη μετακόμιση που θα μας ανατεθεί.

Η εταιρεία Ιερωνυμάκης μεταφορική στα Χανιά προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μεταφορών και μετακομίσεων υψηλής ποιότητας, με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας και το σίγουρο είναι ότι θα προστεθείτε κι εσείς με τη σειρά σας στη μακρά λίστα με τους απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες μας.
 
Χανιά
Διεύθυνση: Μάρκου Μπότσαρη 72 , 731 36 Χανιά
 
Κινητό τηλέφωνο: +306972292990